Skip to content

Senior Front-end Developer

Op locatie
 • Groningen, Groningen, Nederland
€ 4.500 - € 5.200 per maandTech

Functieomschrijving

Wij zijn op zoek naar een Senior Front-end Developer. Lijkt het je tof om te werken aan sociaal relevante webapplicaties met tienduizenden gebruikers? Wil je maandelijks een enorme hoeveelheid mensen blij maken met software?  Dan is werken bij Embrace jou op het lijf geschreven. Lees snel verder!


Dit ga je doen als Senior Front-end Developer:

Je komt in ons team terecht als Senior Front-end Developer. Goed om te weten is dat we drie producten ontwikkeld hebben, waaraan je kunt werken:

 • Embrace Social (intranet voor overheid, gezondheidszorg, woningcorporaties en zakelijke markt)
 • Embrace Customers (omnichannel front-office voor woningcorporaties)
 • Embrace Housing (woonruimteverdeling voor woningcorporaties)

We werken met een team van ongeveer 60 engineers aan deze drie producten. Daarbij passen we het Spotify-model toe, met onder meer squads en chapter leads. Jij haakt aan bij een squad, om daar te gaan werken aan het bouwen van specifieke oplossingen. Vanwege je achtergrond kun je op korte termijn zelfstandig binnen je squad aan de slag en uitgroeien tot tech lead van je vakgebied.

Vereisten

Dit verwachten we van jou

Verantwoordelijkheidsgevoel en denken vanuit oplossingen zijn begrippen die bij je passen. Je bouwt actief mee aan onze uitdagende en mooie producten. Daarnaast zouden we de volgende dingen bij je terug willen zien:

 • Je hebt minimaal 3 jaar kennis en ervaring met Javascript, HTML en CSS(-in-JS)
 • Je weet alle ins- en outs van Single Page Web applicaties en kan zelfstandig hieraan ontwikkelen of vanaf de grond opzetten.
 • Je hebt minimaal 3 jaar ervaring met React.
 • Je weet wat een headless frontend is en hoe je koppelt middels een REST of GraphQL API.
 • Je bent technisch onderlegt om jouw kennis en oplossingen uit te kunnen leggen aan je collega’s en weet daarmee mensen te motiveren om voor de best passende oplossing te gaan.
 • Je werkt het liefst in een nauwe samenwerking met Back-end Developers en snapt basis design patterns die in verschillende technische implementaties naar voren komen.
 • Je vindt het leuk om minder ervaren collega’s mee te nemen op sleeptouw en ze de fijne kneepjes van het vak te leren.  

Wat bieden wij?

Als jij jezelf bij ons ontwikkelt, maak je niet alléén jezelf blij. De beste ideeën komen bij ons vaak spontaan naar boven, en niet zelden uit onverwachte hoek. We vinden het dan ook tof als jij buiten de kaders denkt en dingen probeert en geven je daarvoor de ruimte!


Als Senior Front-end Developer bij Embrace kun je rekenen op:

 • Verrassende teamuitjes en ontspannen donderdagmiddagborrels;
 • De mogelijkheid je werktijden flexibel in te delen en thuis te werken;
 • Je krijgt een laptop voor je werkzaamheden van ons. Mac of Dell? Jij kiest;
 • Een goede pensioenregeling.

Over Embrace

Embrace helpt organisaties succesvol te zijn in een snel veranderende wereld. Wij maken software die processen slim digitaliseert, supersnel relevante antwoorden geeft, waar nodig menselijke kennis inschakelt en van elke transactie en iedere dialoog leert. Wij werken met 120 medewerkers voor meer dan 350 organisaties.


Klinkt goed! En nu?

Heb je het gevoel dat Embrace bij jou past? Denk je misschien zelfs wel dat jij onze nieuwe Senior Front-end Developer zou kunnen zijn? Overtuig ons direct door je cv en motivatiebrief te sturen. Maar misschien heb je nog vragen over deze vacature, wil je zeker weten of het écht zo leuk is om bij Embrace te werken of wil je gewoon even sparren. Stuur een berichtje naar Gerjan Kempkens


Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

of