Skip to content

Stageopdracht Kubernetes network policies (Calico)

Nederland, Groningen, GroningenOperations en services

Functieomschrijving

Ben jij een hbo-student die zich graag wilt ontwikkelen binnen een dynamische en snelgroeiende organisatie? En heb jij interesse om je kennis op het gebied van Kubernetes en Linux CLI verder te ontwikkelen? Dit is je kans!


Bij Embrace ontwikkelen we software in verschillende talen. Deze software draaien we op onze Kubernetes-clusters die beheerd worden door ons DevOps/SRE team. Om de veiligheid op onze clusters te verhogen willen we network policies in gaan richten. Dit willen we uiteraard zo vloeiend mogelijk implementeren.


Embrace helpt organisaties succesvol te zijn in een snel veranderende wereld. Wij maken software die processen slim digitaliseert, supersnel relevante antwoorden geeft, waar nodig menselijke kennis inschakelt en van elke transactie en iedere dialoog leert. 

)

Vereisten

Wat verwachten we van jou?

  • Een ontwerp met al het geplande netwerkverkeer, zowel in- als uitgaand. Hiervoor zul je moeten overleggen met onze verschillende ontwikkelteams en experts.
  • Je maakt gebruik van de deny by default en least privilege principes.
  • Je houdt rekening met een overgangsperiode, waarin slechts een deel van de policies is uitgerold.
  • Je zorgt dat het ontbreken van policies opgemerkt wordt via monitoring.
  • Na het ontwerp verwachten we dat je het ontwerp ook daadwerkelijk implementeert.

Verder verwachten we dat je op z’n minst een basale kennis hebt van Kubernetes en dat je bekend bent met de Linux CLI. We zullen deze kennis toetsen tijdens het sollicitatiegesprek – we verwachten niet dat je een cluster kunt opzetten, maar wel dat je de principes snapt.


Dit mag jij van ons verwachten:

  • Een leerzame stage met een leuke (tenminste, dat vinden wij) stageopdracht.
  • Een snelgroeiende, jonge organisatie die altijd in beweging is (van start-up naar scale-up).
  • Een stagevergoeding en reiskostenvergoeding voor de dagen die je op kantoor werkt.
  • Een fijne werkplek op ons kantoor in Groningen met lunch, vers fruit en lekkere koffie.


Meer weten over de stageopdracht? Neem dan contact op met Pleuni Boelaars via pleuni.boelaars@embracecloud.nl of 088-2431800.


Ben jij overtuigd van deze stageopdracht? Dan is de beurt nu aan jou! Overtuig ons direct door je cv en motivatiebrief te mailen aan de afdeling HR, via werkenbij@embracecloud.nl.

of