Senior Front-End Developer (React)

Functieomschrijving

Wij zijn op zoek naar een front-end developer. Lijkt het je tof om te werken aan sociaal relevante webapplicaties met tienduizenden gebruikers? Wil je maandelijks een enorme hoeveelheid mensen blij maken met software?  Dan is werken bij Embrace jou op het lijf geschreven. Lees snel verder!


Dit ga je doen als front-end developer:

Je komt in ons team terecht als front-end developer. We geven je eerst een paar weken de tijd om je plek te vinden, daarna kies je waarin jij je wilt verdiepen. Goed om te weten is dat we drie producten ontwikkeld hebben, waaraan je kunt werken:

- Embrace Workspace (intranet voor overheid, gezondheidszorg, woningcorporaties en zakelijke markt)

- Embrace Customers (omnichannel front-office voor woningcorporaties)

- Embrace Housing (woonruimteverdeling voor woningcorporaties) 


We werken met een team van ongeveer 70 engineers aan deze drie producten. Daarbij passen we het Spotify-model toe, met onder meer squads en chapter leads. Jij haakt aan bij een squad, om daar te gaan werken aan het bouwen van specifieke oplossingen.

Functievereisten

Dit verwachten we van jou

Verantwoordelijkheidsgevoel en denken vanuit oplossingen zijn begrippen die bij je passen. Je bouwt actief mee aan onze uitdagende en mooie producten. Daarnaast zouden we de volgende dingen bij je terug willen zien:

  • Je hebt kennis en ervaring met Javascript, HTML en CSS(-in-JS)
  • Je weet hoe je het front-end van MVC en Single Page Applications bouwt en kunt zelfstandig user interfaces ontwikkelen
  • Je hebt al enige ervaring met GraphQL, React, React Native of een vergelijkbaar framework.
  • Je zoekt nauwe samenwerking met back-end developers en bent in staat om je werk snel en nauwkeurig aan te laten sluiten op GraphQL en REST API's 

Wat bieden wij?

Als jij jezelf bij ons ontwikkelt, maak je niet alléén jezelf blij. De beste ideeën komen bij ons vaak spontaan naar boven, en niet zelden uit onverwachte hoek. We vinden het dan ook tof als jij buiten de kaders denkt en dingen probeert en geven je daarvoor de ruimte!

Als developer bij Embrace kun je rekenen op:

• Verrassende teamuitjes en ontspannen vrijdagmiddagborrels

• De mogelijkheid je werktijden flexibel in te delen en thuis te werken.

• Je krijgt een laptop voor je werkzaamheden van ons. Mac of Dell? Jij kiest.

• Een goede pensioenregeling


Over Embrace

Embrace helpt organisaties succesvol te zijn in een snel veranderende wereld. Wij maken software die processen slim digitaliseert, supersnel relevante antwoorden geeft, waar nodig menselijke kennis inschakelt en van elke transactie en iedere dialoog leert. Wij werken met 150 medewerkers voor meer dan 300 organisaties in Nederland, Duitsland en België.


Klinkt goed! En nu?

Heb je het gevoel dat Embrace bij jou past? Denk je misschien zelfs wel dat jij onze nieuwe Senior Front-end Developer zou kunnen zijn? Overtuig ons direct door je cv en motivatiebrief te mailen.


Binnen 1-4 werkdagen kan je een reactie verwachten en na 1 of 2 kennismakingsgesprekken hoor jij of je ons team mag komen versterken.


Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.