Meewerkstage sales

Functieomschrijving


Embrace helpt organisaties succesvol te zijn in een snel veranderende wereld. Wij maken software die processen slim digitaliseert, supersnel relevante antwoorden geeft, waar nodig menselijke kennis inschakelt en van elke transactie en iedere dialoog leert. Wij werken met 150 medewerkers.

Ben jij een 3e jaars hbo-student die zich graag wilt ontwikkelen binnen een dynamische en snelgroeiende organisatie? En heb jij interesse om de processen rondom een sales afdeling beter te leren kennen? Dit is je kans!


Jouw stage in een notendop bij Embrace:

Ga met accountmanagement mee naar projecten bij toffe klanten zoals Gemeente Rotterdam, VPRO of de Consumentenbond.


Help mee om Embrace nog bekender te maken door marketing te ondersteunen met online nieuwsbrieven, sociale media en toffe events.


Last but not least: wij begrijpen dat school ook belangrijk is – op woensdag heb je alle tijd voor jouw aanvullende stage- of schoolopdrachten


Verder doe je ondersteunde werkzaamheden voor het marketing en communicatieteam. Je schrijft bijvoorbeeld onze Embrace weekly voor ons eigen intranet en andere pakkende content voor onze social media. Daarnaast help je mee met voorbereidingen voor komende events en heb je ook nog eens één dag per week ruimte voor je eigen onderzoek of schoolopdracht.

Functievereisten


Dit mag jij van ons verwachten:

  • Een leerzame meewerkstage waar ontwikkeling centraal staat en ruimte voor eigen inbreng is.
  • Een snelgroeiende, jonge organisatie die altijd in beweging is (van start-up naar scale-up) met doorgroeimogelijkheden
  • Een stagevergoeding en reiskostenvergoeding voor de dagen die je op kantoor werkt.
  • Zodra het weer kan een fijne werkplek voor twee dagen in de week op ons kantoor in Groningen met vers fruit en lekkere koffie. De overige dagen werk je thuis.


Wie ben jij?

  • Je volgt momenteel een commerciële of bedrijfskundige studie op HBO-/WO niveau.
  • Je bent zelfstandig, flexibel, analytisch en hands-on.
  • Je bent 5 dagen in de week beschikbaar per 1 september 2021.


Meer informatie of solliciteren?

Ben jij overtuigd van deze meewerkstage? Dan is de beurt nu aan jou! Overtuig ons direct door je cv en motivatiebrief te sturen.


Sollicitatieproces:

Het is goed om te weten dat je tot 18 juni kan solliciteren op deze vacature. De eerste sollicitatiegesprekken zullen eind juni/ begin juli plaats vinden. Hierna zal snel een definitieve keuze gemaakt worden en weet jij of je vanaf september bij Embrace stage mag lopen!