Medior C# .NET Developer

Functieomschrijving

Heb jij als Medior Backend Developer je sporen al enigszins verdiend en ken je alles rondom C# als je broekzak? Lijkt het je tof om te werken aan sociaal relevante webapplicaties met tienduizenden gebruikers? Wil je maandelijks een enorme hoeveelheid mensen blij maken met software? Dan is werken bij Embrace jou op het lijf geschreven. Lees snel verder!

Dit ga je doen als Backend Developer:

Je komt in ons team terecht als Backend Developer. Goed om te weten is dat we drie producten ontwikkeld hebben waaraan je kunt werken:

 • Embrace Workspace (intranet voor overheid, gezondheidszorg, woningcorporaties en zakelijke markt)
 • Customers (omnichannel front-office voor woningcorporaties)
 • Housing (woonruimteverdeling voor woningcorporaties)

We werken met een team van ongeveer 70 engineers aan deze drie producten. Je komt in een omgeving te werken met onder andere Visual Studio. Enige ervaring met Microsoft SQL Server, PostgreSQL en Azure Services komt daarbij van pas. Daarbij passen we in teams het Spotify-model toe met onder meer squads en chapter leads. Jij haakt aan bij een squad, om daar te gaan werken aan het bouwen van specifieke oplossingen.

Functievereisten

Dit verwachten we van jou:

 • Je hebt ruime kennis en ervaring met C# en .NET
 • Je kunt effectief werken met Docker en Git
 • Je zoekt nauwe samenwerking met frontend developers en bent in staat om je features aan te bieden via GraphQL en REST API's.
 • Je vertaalt (non)functionele wensen naar technische oplossingen
 • Je hebt een aansturende rol binnen het team waarbij je meedenkt over onze best practices, de organisatie en een strategische visie hebt op development gebied


Wat bieden wij?

Als jij jezelf bij ons ontwikkelt, maak je niet alléén jezelf blij. De beste ideeën komen bij ons vaak spontaan naar boven, en niet zelden uit onverwachte hoek. We vinden het dan ook tof als jij buiten de kaders denkt en dingen probeert en geven je daarvoor de ruimte!

Als Developer bij Embrace kun je rekenen op:

 • Verrassende teamuitjes en ontspannen vrijdagmiddagborrels
 • De mogelijkheid je werktijden flexibel in te delen en thuis te werken.
 • Je krijgt een laptop voor je werkzaamheden van ons. Mac of Dell? Jij kiest.
 • Een goede pensioenregeling


Over Embrace

Embrace helpt organisaties succesvol te zijn in een snel veranderende wereld. Wij maken software die processen slim digitaliseert, supersnel relevante antwoorden geeft, waar nodig menselijke kennis inschakelt en van elke transactie en iedere dialoog leert. Wij werken met 150 medewerkers voor meer dan 300 organisaties in Nederland, Duitsland en België. Als developer op onze locatie in Best komt je te werken in een gloednieuw kantoor. Daarnaast is het kantoor gemakkelijk te bereiken via de A58 vanuit Tilburg of de A2 vanuit Limburg.


Klinkt goed! En nu?

Heb je het gevoel dat Embrace bij jou past? Denk je misschien zelfs wel dat jij onze nieuwe collega zou kunnen zijn? Overtuig ons direct door je cv en motivatiebrief te mailen. 


Binnen 1-4 werkdagen kan je een reactie verwachten en na 1 of 2 kennismakingsgesprekken hoor jij of je ons team mag komen versterken.


Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.