Skip to content

New Business Adviseur Zorg

RemoteNederland, Utrecht, GroningenSales , Marketing en Communicatie

Functieomschrijving

Ben jij een betrokken (new business) adviseur en heb je ervaring binnen SAAS oplossingen in de Zorg? Heb je ervaring met aanbestedingen en bidmanagement en ‘shine’ jij als je een presentatie doet? Ben je daarnaast in staat om kansen te spotten en te verzilveren, zodat er win-win situaties ontstaan? Sta jij op het kruispunt van advies en commercie? Dan zijn we op zoek naar jou!


Wat houdt de vacature in?

Je bent ons aanspreekpunt voor organisaties binnen de zorg die je adviseert in hun volgende stappen richting digitaal werkplekportaal. Hiervoor is het belangrijk dat je zowel met communicatiemedewerkers als IT’ers het gesprek kan voeren. Daarnaast staan wij aan de vooravond van de uitrol van onze nieuwe software, waardoor jij met onze nieuwe propositie voor de Zorgsector nog meer nieuwe klanten kan helpen met het behalen van hun doelstellingen. Je bent daarin een belangrijke schakel naar buiten en signaleert ontwikkelingen en kansen die je vervolgens intern in de organisatie goed laat landen.


Samen met je collega’s van het new business team, heb je als doel om organisaties optimaal te informeren over de mogelijkheden die Embrace biedt en het winnen van aanbestedingen. Je geeft productdemo’s en je bent in staat om lopende bids/aanbestedingen goed te managen.


Over Embrace

Embrace the Human Cloud helpt organisaties succesvol te zijn in een snel veranderende wereld. Wij maken software die processen slim digitaliseert. The Human Cloud verbindt geautomatiseerde dienstverlening met menselijke kennisuitwisseling. Met onze oplossingen voor selfservice-klantportalen, klantvolgsystemen en digitale werkplekken creëren wij weer ruimte voor mensenwerk. Wij werken met 150 medewerkers voor meer dan 450 organisaties.

Onze Suite bestaat uit drie producten:

 • Embrace Social / Workspace (social intranet en digitaal werkplekportaal);
 • Embrace Customers /Portals (digitale dienstverlening; KVS en klantportaal);
 • Embrace Housing (woonruimteverdeling).

Met deze Suite bedienen wij voornamelijk klanten in de Zorg, Overheid en Woningcorporatie markt.

Vereisten

Ben jij de New Business Adviseur die we zoeken?

We zoeken:

 • Minimaal 4 jaar relevante ervaring op het gebied van sales bij een softwarebedrijf, bij voorkeur de Zorgsector;
 • Je neemt graag verantwoordelijkheid en initiatief;
 • Je bent een échte teamspeler, maar je kan ook zelfstandig uit de voeten;
 • Je hebt bij voorkeur een netwerk in de zorg op communicatie en/of IT (of Customer Contact);
 • Je bent nieuwsgierig en continu op zoek naar nieuwe kansen waar zowel jij, de klant als Embrace bij gebaat zijn.
 • De relatie met jouw klant staat op één; maar de schoorsteen moet ook roken, dus je schrikt niet van commercie.
 • Je vind het niet erg om door het hele land ter reizen voor afspraken.
 • Je bent woonachtig in Nederland en beheerst de Nederlandse taal

Dit lijstje hoef je natuurlijk niet volledig af te vinken, we zijn vooral benieuwd naar wat jij komt brengen en hoe dat past binnen Embrace.


What's in it for you?

Onze cultuur is informeel, nuchter en pragmatisch. Onze geheime wapens? Vrijheid, creativiteit en innovatie. Je mag bij ons initiatief nemen, kunt flexibel opereren en krijgt de vrijheid om zelfstandig te werken. Kort gezegd: we verwachten wat van je, maar daar krijg je ook wat voor terug.


Los van het feit dat je natuurlijk gewoon een goed salaris krijgt, zijn er een aantal andere zaken die we belangrijk vinden om terug te geven aan jou:

 • Flexibele werktijden en de mogelijkheid om thuis te werken, wij komen elke maand met het hele sales en accountmanagement team bij elkaar voor een samenwerkdag;
 • Een fijne sfeer, toffe collega’s en een organisatie die altijd in beweging is;
 • 25 vakantiedagen bij een fulltime dienstverband;
 • Een prima mobiliteitsvergoeding met de mogelijkheid tot lease;
 • Een ruime thuiswerkvergoeding en mooie pensioenregeling.

En uiteraard de ‘Must haves’ van de zaak, zoals een Macbook en een iPhone.


Misschien heb je nog vragen over deze vacature, wil je zeker weten of het écht zo leuk is om bij Embrace te werken of wil je gewoon even sparren. Stuur dan even een berichtje naar Edwin Cnossen via mail edwin.cnossen@embracecloud.nl of neem contact op via https://www.linkedin.com/in/edwincnossen/

Klaar om te solliciteren? Klik op de knop onderaan deze pagina!

of